Om Nina

Idag är Nina en mottagning som bland annat bedriver psykoterapi för barn och vuxna och utför neuropsykiatriska utredningar.
Vi är en digifysiska mottagning och strävar alltid efter att både kunna ta emot besök i våra lokaler i Stockholm men även erbjuda tekniska lösningar så som iKBT, VR, videosamtal osv. Vi tar emot par, grupper, vuxna, barn och ungdomar.

Psykoterapi

Tillsammans med en kompetent arbetsgrupp bestående av legitimerade psykoterapeuter med olika inriktning (PDT och KBT) driver vi på Nina samtalsgruppen en psykoterapimottagning för privatpersoner, första linjen, företag och organisationer.

Läs mer

Barn- och ungdomspsykiatri

På uppdrag av Hälso- och sjukvårdsnämnden i Stockholms läns landsting erbjuder vi bedömning och behandling av lindrig till måttlig psykisk ohälsa hos barn och ungdomar. Kontakta oss med eller utan remiss!

Läs mer

Mer om oss

Vårt arbete inom alla dessa fält grundar sig i samma princip. Vi jobbar med unika individer som har individuella behov. Vi söker alltid efter de lösningar och förutsättningar som bäst lämpar sig för respektive uppdrag. Vår verksamhet är mångsidig vilket har flera fördelar då vi kan samordna över flera instanser.

Vårt arbete rör människor som på olika sätt och i olika faser i livet behöver stöd och hjälp i livet och vi strävar efter att göra det så enkelt som möjligt för de patienter och anhöriga som vi kommer i kontakt med. Vi finns som stöd i fråga om att ta fram utredningar, kontakt med socialförvaltning och sjukvård och så klart mellan patienter och anhöriga. Vi på Nina gör alltid vårt yttersta för att kunna kommunicera på ett sätt som våra anhöriga och patienter känner sig trygga med.

Verksamhet och kvalitet

Nina Samtalsgruppen AB:s verksamhetsledningssystem för systematiskt kvalitetsarbete, utgår från SOSFS 2011:9, Ledningssystem för systematiskt kvalitetsarbete.

Styrelse och ekonomi

Nina Samtalsgruppen AB på allabolag.se

Kontakta oss så berättar vi mer om våra tjänster.

info@nina.se

Kontakta oss

Lediga tjänster

Här annonserar vi ut våra lediga tjänster. Om du har frågor gällande tjänsten går det bra att mejla.

Läs mer

Neuropsykiatrisk utredning

Misstänker du att dina problem i vardagen orsakas av en neuropsykiatrisk funktionsnedsättning såsom exempelvis adhd eller autism, kan du genomgå en neuropsykiatrisk utredning hos oss.

Läs mer

VR-baserad avslappning

Nu kan vi äntligen erbjuda VR-baserad avslappning för dig som bland annat känner stress och oro.

Läs mer